keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ryppykorun seikkailut...

Makeanvedenhelmet, ryppyiset ja epäsäännöllisen muotoiset, alkoivat kapinoimaan laarissani. "Haluamme koruksi", he huusivat yhteenääneen ja lujaa. Pomps, pomps, yksi pompsahti laatikostaan pöydälle. "Pakko kai tässä jotain on sitten..." tuumasin ihmeissäni. Syntyikin rannekoru "RYPPY".

"Minne lähtisin", tuumaa Ryppy rannekoru. Burmankissani Elli neuvoo eteenpäin.
Ensin kameranosan yli...
...ja hups vain, lentoon...

Ensiksi Ryppy rannekoru nautiskeli animaatioelokuvasta "Bellevillen kolmoset" eli "Les Triplettes de Belleville".....sitten koru suorastaan pakahtui kuunnellessaan musikaalia "Oopperan Kummitus" eli "El Fantasma de la Opera".
Ja niin koru väsyi kaikesta kokemastaan ja nukahti...

Ryppy-korussa on epäsäännöllisen (ja -kokoisen) muotoisia mav.helmiä, keskellä on kolikon muotoinen litteä mav.helmi. Jokaisen helmen toisella sivulla on sterlinghopeinen rondellihelmi ja muut osat ovat sterlinghopeaa.
Klikkaamalla kuvia näkee rypyt isompina...

8 kommenttia:

 1. Kaunis Ryppy, ja varsin pehmeävarpainen avustaja! <3

  VastaaPoista
 2. Harvoin on RYPPY noin kaunis kuin nyt!

  VastaaPoista
 3. Ihana, eläväinen. Helmet ja tassut voi kuinka suloista

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoistanne Marjis, Helinä, Ulriikka, Niina ja Kuparikukka. Kyllähän se niin on, että varsinkin kuvaushetkellä kissat haluavat olla niin kovasti avuksi mm. puskemalla kameraa, käpälöimällä ko.korua yms. mukavaa...Ja saattaa mennä tällaisissa tilanteissa kovin pitkä tovi, ennenkuin koru on kuvattu.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Peikkonen; on se aikamoisen kaunis ryppyilijä ranteessakin, aika hentoinen, koskei ole muita värejä kuin valkoista ja hopeaa...

  VastaaPoista