maanantai 22. elokuuta 2011

Keshi korvakoruille seuraa...

Minä olen jo USEAMMAN VUODEN ajan pitänyt laareissa näitä Keshi Makeanvedenhelmiä. Kaikki kaunottaret ovat omanlaisiaan, herttaisen epäsäännöllisen muotoisia. Miksihän en näistä aiemmin ole korua tehnyt? Edellä tekemieni mav. korvisten seuralaiseksi sopisi mainiosti tämä rannekoru. En ole kuitenkaan mikään ns. Setti-ihminen, ts. korvisten ja rannekorujen ei tarvitse olla samoista materiaaleista. Ja mullehan se on helppoa, koska käytän itse niin vähän korviksia.
WHITE-rannekoruKorussa on siis Keshi mav.helmiä, sterlinghopeaa ja kaksi litteää hopeahelmeä. Mietin kovasti sopisiko tuo laatikkomallinen magneettilukko tämän herkän korun kanssa, mutta toistaiseksi saa olla näin. Korua voi käyttää myös niin, että magneettilukko tulee ikäänkuin koristeeksi ranteen etupuolelle.


Koristeellinen sterlinghopeinen magneettilukko on kooltaan 12x12mm.

9 kommenttia:

 1. Mitä aarteita!!!
  Valtavan kaunis koru, ihailin noita korviksiakin, huh!

  VastaaPoista
 2. Upeus! <3 Ehdottomasti laatikkolukko sopii tähän, se on kaunis katseenvangitsija ja antaa mukavaa vastapainoa muulle korun herkkyydelle.

  VastaaPoista
 3. Lukko on juuri SE hieno juttu, se tuo nuo epäsymmetriset keshihelmet paremmin esiin. Upea koru !

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Vikille, Kuparikukalle, Helinälle ja Niinalle kauniista sanoistanne. Taitaa tuo laatikkolukko sittenkin sopia tämän herkän korun tunnelmaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Tuo lukko on myös niin kaunis :). Saisimmekohan sinutkin blogilistalle helpommin seurattavaksi?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tanja. Kuinkahan/miten/missä voisi liittyä blogilistalle? Sorry, en ole kaikista näistä ihan selvillä vesillä....

  VastaaPoista
 7. Hyvin kaunis rannekoru. Myös minä olen sitä mieltä, että tuo laatikkolukko sopii hyvin antaen vastapainoa. Minäkään en pidä settejä. Kun on hopeaiset korvikset täytyy myös rannekorun olla hopeaa, mutta muuten voivat olla eri sarjaa.
  terv Ulla

  VastaaPoista