maanantai 2. toukokuuta 2011

Työhuoneen uusi ilme

Hei ystävät. Paljon on aikaa kulunut, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Aika on mennyt, kuinkas muuten, remontin välillä ahdistavassakin kaaoksessa. Jotain on sentään valmistakin. Työhuone valmistui pääsiäisen jälkeisenä tiistaina. Ja päästiinhän niistä "ällöttävistä" boordeista ja kuluneista tapeteista eroon. Vaikka ei vanhojen repiminenkään sujunut aivan niin kuin luulin. Edes höyrystin ei auttanut boordien yläpuolisiin tapetteihin yhdessä seinässä, vaan kyprokkilevy kokonaisuudessaan tapeitteineen kaikkineen oli irrotettava ja tilalle uutta kyprokkia. Että näin sitkeässä voi vanhan repiminen joskus olla.
Nita esittelee uutta tummahkoa violetin väristä seinää, taustalla uusi Ikean tarvikekaapisto.
Miehen vanha työpöytä vaihdettiin modernimpaan versioon, Ikean tuote tämäkin. Muut seinät ovat raikasta valkoista, hieman juovikasta tapettia. Lattialla on vielä Kyprokkilevyjä, joita tarvitaan tulevaan wc remonttiin, jonka pitäisi alkaa tänään! (=siis pytty poistetaan lattian valmistelua varten = meikän pitää alkaa juosta yläkerran wc:ssä...)
Nitalle maistuu torkut Elisan päällä.....

3 kommenttia:

 1. Tyylikäs työpöytä. Itse kaipaisin myös uutta työpöytää, mutta pitäisi olla myös laatikostot. Löytyisköhän Ikeasta?
  terveisin Ulla

  VastaaPoista
 2. heii! Ihanan värinen tuo seinä :) millä maalilla maalasitte? tahtoo itelle kans! :P

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille Ulla ja Anonyymi. Tuo lilahtava seinä ei ole maalattu, vaan on tapettia. En muista enää merkkiä, mutta sitä löytyy ainakin Tampereen K-Raudasta.

  VastaaPoista