maanantai 30. toukokuuta 2011

Wc-remontti vihdoinkin valmis....!

No ei nyt ihan 100% valmis, koska kynnys ja ovilistat ovat vielä rakentamatta. Mutta 25.5. se oli sitten muilta osin valmis, pyttyineen ja muine tykötarpeineen.
Päätimme tehdä wc:stä musta-valkoisen. Yksi seinä on 1mx33cm isoilla kuvioiduilla Venice-laatoilla, lattia on mustaa 10x10cm laattaa ja muut seinät isohkoa valkoista laattaa. Seinä wc:n asentaminen tuotti hieman hankaluuksia, se oli yllättävän monivaiheinen ja kinkkinenkin.
Allaskaappi on valkoinen korkeakiiltoinen ja vetolaatikoilla varustettu. Peili on yhtä leveä kuin allaskaappikin, eli 80cm (x80cm). Seinä wc:n laatoitetun kehikon yläpuolelle jäi mukavasti pientä pöytätilaa, joka laatoitettiin Venice-laatoilla. Tarvikkeiden säilytystilaa on lisäksi pienessä seinähyllyssä.
Tässä kuvassa näkyy vähän selvemmin tuo komia musta seinä Venice-laatoilla.
Vielä yksi kuva ovelta. Monet ihmiset ihmettelivät, miksi laitatte mustaa, eikö se ole liian synkkä väri? No, mustahan on itseasiassa lämmin väri. Kun sitä ei ole liikaa pienessä tilassa, niin toimii mielestäni ihan hyvin valkoisen kanssa.
Ja lopuksi kuva samasta tilasta, vanhasta wc:stä. Paljon ahtaamman oloinen ja hieman epäkäytännöllinen, sitähän se vanha oli.

3 kommenttia:

 1. Todella tyylikäs vessa. Musta toimii, pelkkä valkoinen olisi liian kliininen. Monet ihmiset pelkäävät mustaa. Tässä tapauksessa musta ei ole kolkko väri.
  terv Ulla

  VastaaPoista
 2. Tämä on remppa minun makuuni! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Ullalle ja Riinalle: Olemme hyvin tyytyväisiä uuteen wc:mme ilmeeseen. Se on käytännöllinen ja ennenkaikkea moderni.. helppohoitoinenkin..Musta on oikeastaan ihana väri.

  VastaaPoista