tiistai 12. huhtikuuta 2011

Jotain valmistakin sentään....

Viime viikolla löytyi eräästä huonekaluliikkeestä eteiseemme sopiva peili. Kivasti se antaa valoisuutta ja avaruutta sokkeloiseen eteiseemme.

4 kommenttia:

 1. Kauniin värinen seinä ja etenkin ihastuin kauniisin kissoihisi! Minulla on kaksi koratia, mutta välillä haaveilen myös burmankissasta (kuva maaliskuun kissoista, siis kahdeksasta kissasta samassa kuvassa, ei lainkaan laimentanut kissakuumettani...).

  t. Jenni

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenni kommentista. Remontointi on rankkaa puuhaa, mutta toisaalta sitten on mukavaa kun saa asuntoon uuden ilmeen.

  Burmankissoja sanotaan myös "koirakissoiksi", koska ne ovat hyvin sosiaalisia eivätkä oikeastaan hetkeksikään jätä omistajaansa silmistään (paitsi nukkuessa) Meidän kisut eivät myöskään arastele vieraita. Kiipeilevät verhotangoilla ja saattavat siitä rojauttaa ihmisen olkapäille, ts. niillä on hyvin suuri vietti korkealle.
  Onneksi meillä ei ole enää KAHDEKSAA kissaa, vaan vain kolme tyttökissaa.

  VastaaPoista
 3. Hih, minäkin kuvailen usein korateja koiramaisen sosiaalisiksi ja ihmisystävällisiksi. Meillä kissat eivät jätä ihmisiä nukkuessaankaan, koska nukkuvat päälläni! ;)

  Kieltämättä kahdeksan kissaa voisi pidemmän päälle aikamoinen lauma, vaikka omistaja olisi kuinka kissaihminen. :D

  VastaaPoista
 4. Jenni, meilläkin nämä kolme tuppaavat iltaisin sänkyyn nukkumaan, yksi peiton alle, yksi jalkopäähän ja Nita aina kainalooni. Nitalla on oma rituaalinsa, miten kainaloon pääsee...
  Kuitenkin useimmiten joudumme "häätämään" kisut pois sängystä, koska olen allerginen. Nita useimmiten tulee kainalooni vasta aamuyöstä, kovasti meluten ja naukuen oven takana.

  VastaaPoista