perjantai 25. helmikuuta 2011

Romanttista....

Koruja en ole viime aikoina liiemmin tehnyt; flunssan kourissa meni puolitoista viikkoa. Kun opin tekemään vihdoinkin sen brioletin kiinityksen/silmukan, liitin sen tämän romanttisen korun koristeeksi. Tämä koru on siinä ja siinä, että onko liian koristeellinen. Koru voi olla romanttinenkin ja hempeä, mutten pidän liiasta "sokerikuorrutuksesta".
Rannekoru Romance

Korussa on 2+1 hopealenkkejä ketjuna, ja lenkkeihin laitoin 3mm:n hopearondelleja. Korun keskellä on itse vääntelemä ja takoma hopeakiekura. Kiekuraa koristaa viistehiottu pitkulainen ametisti brioletti. Siis tässä on se ensimmäinen onnistunut brioletin silmukka. Lukkona on kätevä hopeinen magneettilukko.
(Kuvia napsauttamalla saa ne suuremmiksi)

5 kommenttia:

 1. Tuo lukko näyttää upealta, en ole tuollaista ennen nähnytkään. Mutta tuo kiemura se vasta hieno onkin, olet hienosti onnistunut! :) Tällaista korua mä ainakin käyttäisin onnessani.

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis ja omaperäinen :) upeita yksityiskohtia, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Viehättävä koru. Ei lainkaan liian romanttinen. Kiemura on herkkä ja kaunis.
  terveisin Ulriikka

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille. Tämä on sellainen koru, ettei ihan joka päivi "viitsi" käyttää, ehkä juhlavampiin tilaisuuksiin. (Kun vain olisi niitä juhlia.....mutta kun ei vain ole...)
  Itse olen edelleen ihastunut noihin hopearondelleihin, joilla saa tavalliseen ketjuun näyttävyyttä...

  Kuparikukalle kertoisin, että lukko on tuollainen vinoneliö magneettilukko, ulkomailta tilattu. Ja helppo kiinnittää.

  VastaaPoista