torstai 24. helmikuuta 2011

Oppimista....vihdoinkin

Olin viime vuonna jo kirjoittanut siitä, kuinka osa "aarteistani" eli brioleteista jää lojumaan laarien pohjalle, koska en osaa tehdä brioletista korua. Brioleteissa on reikä yläpäässä, eli pitäisi osata tehdä kunnon silmukka yläpäähän, että brioletin voi kiinnittää johonkin korunosaan. Useimmiten brioleteista tehdään korvakoruja. Eilen 23.2. vihoinkin opin tekemään jonkunlaisen silmukan, tein kauniiseen pitkulaiseen briolettiin silmukan 0.4mm hopealangasta.
Tässä muutamia brioletteja, jotka ovat lojuneet laareissani pitkäääään...

AAA-laatua Fasetoituja Savukvartseja(Hong Kong Cut), AA-laatua sinistä Topaasia (Marquise), AAA-laatua Ruusukvartsi brioletteja (Double Concave) , AAA-laatua pinkkiä Ametistia (Fancy cut), AAA-laatua pinkkiä Ametistia (Concave Starburst), AA-laatua lilaa Cubic Zirconia ja yksi sileä Smaragdi brioletti.
Nämä ovat tällä hetkellä "arvokkaimmat" yksittäiset kiveni mitä omistan.
Tässä kasassa on mm. savukvartsi brioletteja, lumikvartsia, rubiineja, labradoriitteja, kuukivi kolikoita...

Ametisteja, sitruunakvartsia, swarovskeja...
Fasetoituja prehniitti brioletteja, shamppanja sitriini brioletteja, vihreitä ametisti brioletteja, tummimmat ovat fasetoituja gaspeite brioletteja, päärynän muotoisia...
Ja tässä on fasetoituja mystinen kvartsi brioletteja sekä prehniittejä, joiden kauppanimi "Prehnite Faceted Twisted Round Teardrop beads"...

3 kommenttia:

 1. Ooh, mitä aarteita! :) Itse vielä vain unelmoin noista kaunokaisista. <3

  VastaaPoista
 2. siis ei oo TOTTA ;D tuollaisia aarteita, kuola valuu... ei voi edes eritellä mikä olisi kauneinen kun kaikki on ihan liian ihania .

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille. Juu, nuo ekan kuvan kivet ovat ne arvokkaimmat yksittäiset kivet mitä omistan. Ja kivahan niistä on jotain suunnitella, kun tuo brioletin silmukka jotenkuten onnistuu nyt. Mutta aloitan noilla vähemmän arvokkailla, kun tavallaan vielä opiskelen briolettien "salaisuuksia". Saatan helposti rusauttaa komean kiven rikki!

  Nämä kivet ovat olleet mulla tosi kauan, ja ihan siitä syystä etten ole osannut tehdä niille mitään.

  VastaaPoista