tiistai 1. helmikuuta 2011

Lila - yksi suosikeistani

Koruiluni alussa väri lila oli minulle liian voimakas. Nyt olen pikkuhiljaa oppinut siitä pitämään. Korukivistä löytyy niin monensävyistä lilaa, on ametriinien vaaleampia sävyjä ja ametistien tummenpia sävyjä.
Kaulakoru "Outi"


Tässä on korussa on tilaajan mielivärejä, lilaa ja roosaa. Tein korusta "ilmavan", ts. näyttävien kivien välissä on hentoa, valmista hopeaketjua. Kivet ovat ametistinugetteja, perun opaaleja ja hennon roosan värisiä "Multi Beryl Aquamarine Morganite" (=kauppanimi) Morganiitteja/Multiberylejä. Mikähän tämän kiven virallinen Suomessa käytetty nimi on? Joka tapauksessa ko. kivet ovat huisin k a u n i i t a. Lisäksi kauniita Hill-Tribe ja Balin hopeahelmiä, yksi pieni Balin harjattu hopeahelmikin. "Riipuksen" virkaa ajaa löysähkö kuningatarketjupunos, johon laitoin "helisemään" muutamia hopeariipuksia.

Rannekoru "Outi"


Kaulakorun pariksi rannekoru, jossa Balin hopeahelmiä ja ametistinugetteja. Lukko on sterlinghopeaa. Korussa on samaa ilmavuutta kuin kaulakorussakin, mm. hentoa valmisketjua kivien välissä.

Rannekoru "Outi2"
Tein pitkästä aikaa vaijerikorun. Rannekorussa on näitä ihania ametistinugetteja sekä pieniä haalean värisiä makeanvedenhelmiä, väleissä on Balin pieniä hopeahelmiä.

Kommentoidakin saa! ja kritiikkiäkin voi esittää, kunhan nyt ette ihan lyttyyn hauku.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Peikkonen. Kaulakorua piti vielä lyhentää, mutta onneksi välissä oli noita "ilmavia" valmisketjupätkiä, joten helposti kävi korjaus.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on täällä taas ihanaisia koruja. Tykkään jokaisesta!

  VastaaPoista
 3. Olen Saran kanssa samaa mieltä. Tykkään jokaisesta, myös mustasta,vaikkei se olekkaan mielivärini.
  terveisin Ulriikka

  VastaaPoista