torstai 10. helmikuuta 2011

Kasvua...

Burmankissani Nita synnytti heinäkuussa-10 viisi pentua. Minulla oli onni käydä katsomassa yhtä poikaa, Tonya. Ja näin komia puolivuotias hän nyt on, jo isompi kuin emonsa Nita.


Tony (Birginella´s Tony Hill, creme burma) on komean ulkonäkönsä lisäksi myös luonteeltaan erittäin hurmaava kissa; silkkiturkkinen, utelias, leikkisä ja hyväluontoinen. Vaikka näin häntä viimeksi lokakuussa-10, ei mennyt kuin hetki, kun hän oli jo sylissäni.
Pennut saivat nimensä rikosten maailmasta. "Tony Hill" on profiloija-psykologi englantilaisessa tv-sarjassa "Murha mielessä", joka perustuu kirjailija Val Mc Dermidin luomiin hahmoihin. Hilliä esitti sarjassa mielinäyttelijäni Robson Green.
Kuin pieni leijona...

3 kommenttia:

 1. Veistoksellisen kauniita kissoja :)
  tuumii Ulla

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ulla, Tony on ihanan silkkiturkkinen, hurmaava, hyväluontoinen ja hurmaava burmauros. Eniten olen hyvilläni tuosta ihanasta luonteesta (=yhtä ihana kuin Nita emonsa),voi kun Tony olisikin jäänyt meille......

  VastaaPoista
 3. Vai sillä lailla! Saat olla ylpeä kasvatuksen tuloksista, Nita myös;kaunotar, joka on ehkäpä maailman kaunein burma tai siis kissa.....

  VastaaPoista