sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Uusia tuulia helmikuussa

Edellinen korublogini tuli tiensä päätökseen, joten uusia koruja alan esitellä tässä blogissani. En ole mikään tietokonenero, joten kiitän tytärtäni, joka auttoi tämän blogin aikaansaamisessa. Ulkoasuun tulee piakkoin muutoksia, blogini on tällä hetkellä vain "raaka-versio". Mutta hiljaa hyvä tulee.
Edellinen korublogini on osoitteessa http://www.helmienhurma.com joten siellä voi vielä piipahtaa katselemassa korujani parilta edelliseltä vuodelta.
Spring-rannekoru on ensimmäinen helmikuussa tekemäni koru; nimensä mukaan toivon jo kevättä, lämpöä ja aurinkoa. Pakkanen ja kylmyys voisivat jo väistyä.

Rannekorussa on valkoisia makeanvedenhelmi-tikkuja, fasetoituja karneolikiviä, iki-ihania rutiilikvartsikiviä ja pätkänen hopeista kuningasketjupunosta. Lukko sterlinghopeaa.

Kissaihminen olen, ts. kasvatan burmankissoja. Ruskea naaraani Fia sai toisen pentueen 27.12.2009 ja kissasivuni löytyvät TÄÄLTÄ: Sivustolla on tuoreimmat tiedot nykyisen pentueen kuulumisista ja muutakin tietoa kasvatuksestani ja kissoistani.


"VARSINAISIA KORUSTOPPAREITA": Burmanpentuni ovat nyt 14.2. tasan 7 viikon ikäisiä ja rekisterikirjatkin ovat käsittelyssä parhaillaan. Virallisten nimien pähkäily tuotti hieman "harmaita" hiuksia (no onhan niitä mulla jo muutenkin) ja viimein päädyin oopperan maailmaan: Ruskeat pojat ovat "Don Giovanni", "Escamillo" ja "Lillas Pastia". Sininen tyttö on "Donna Elvira". Nimet ovat Mozartin oopperasta Don Giovanni ja Georges Bizet`n oopperasta "Carmen". Nämä ovat jo sellaisia viipottajia, että hyvinkin anastavat koruiluaikaani.

3 kommenttia:

 1. Eksyi sivuillesi ja löysin mitä ihanampia koruja,täytyy poiketa vastakin.

  VastaaPoista
 2. Spring-rannekoru on aivan upea.
  Mielestäni osaat kuvata korujasi vallan mainiosti. Osaat valita taustat hyvin.
  terveisin Ulriikka

  VastaaPoista
 3. MITEN onnistuit kuvaaman nuo kisanpennut? Pennut kun hereillä ollessaan ovat sangen vikkeläliikkeisiä.
  Valtavan kauniita kissoja.
  t. Ulriikka

  VastaaPoista