keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Jotain "vanhaa" esille...

Power-rannekoru

Vanhasta korublogistani haluan vielä laittaa tänne muutaman rakkaimman koruni esille, siis sellaisen, joka on merkinnyt minulle paljon, joka sisältää muistoja ja jonka suunnitteluun todella uppouduin. Niin, montahan niitä on mutta ainakin nämä: Ekassa Power-rannekorussa on isoja fasetoituja korallikiviä sekä erilaisia hopeahelmiä, mm. kauniita Balin hopeahelmiä. Tämä on ihan oikeasti antanut energiaa ja voimaa väsyneeseen mieleen.
Afirica-rannekoru

Tämä on Afrikkalaisuutta henkivä vaijeri-rannekoru, jossa on mattamustia onyxkiviä, balin hopeaa, sterling hopeisia rinkuloita ja keskushelmenä isohkoja swarovskin helmiä. Nimi Afirica tulee eräästä Angelique Kidjon esittämästä laulusta.
Amy-rannekoru

Amyn suunnitteluun paneuduin sydämellä. Eräs vanha, unohduksissa ollut ystävyys syntyi uudelleen, ja kun ystäväni halusi minulta rannekorun, halusin korusta yksinkertaisen, herkän ja laadukkaan. Toivottavasti onnistuin, Amyssä on sterling-hopeaa, ja kauniita AA-luokan ametriinikiviä. Ja korusta on kyllä pidetty.
Madeira-kaulakoru
Halusin itselleni pitkän kaulakorun, jossa on monenlaisia materiaaleja; pitkiä ja ovaaleja savukvartsikiviä, hopeahelmiä, valmista hopeaketjua, vuorikristallikiviä matta- ja kiiltäväpintaisina. Hill-Tribe hopeaa yms. Madeira lämmitti syksyn pimeillä 2008.
Velvet-Nights-kaulakoru
Velvet-Nights-kaulakoru oli tilaustyö siskoltani. Onyx kiviä, isoja Hill-Tribe hopeahelmiä, punoin hopealangasta muinaisketjua. Kookas musta kivi riipuksena, koru on pitkä.
Siiri-rannekoru
Tämä rannekoru on lahja rakkaalle siskontytölleni; korussa on pinkkejä akaatteja, mv.helmi ja swarovski sekä pätkä haltiapunontaa. Koru hänen mieliväreissään. Sisarensa Veera sai lahjaksi ametistirannekorun, jonka kuva on tämän blogin otsikossa. Korussa on fasetoituja akaattikiviä ja swarovskin helmi. Myös koru hänen mieliväreissään.
Elämän mystinen liike-rannekoru
Rannekorussa on iso hopearengas keskuksena, mattaonyx-kiviä, balin hopeinen magneettilukko ja hopeisia pieniä riipuksia koristeena. Kaareva putkihelmi Hill-Tribe hopeaa. Pidän tämäntyylisistä, hieman erikoisemmista ("mystisistä") koruista. Ja mielestäni onnistuin vangitsemaan tähän koruun mystiikkaa...

1 kommentti:

  1. Elämän mystinen liike on u p e a! Pienet hopeiset riipukset antavat korulle sitä jotakin.
    t. Ulriikka

    VastaaPoista