tiistai 16. helmikuuta 2010

"Riippakoivut?"Nämä korvikset olen tehnyt tyttärelleni, hänen toiveidensa mukaan. Korviksissa on Jens-Pind eli piinaketjua (hopealangasta), sileitä vuorikristallinugetteja ja valmista ohutta hopeaketjua. Minä en ikimaailmassa voisi käyttää tällaisia korviksia; käytän ainoastaan pieniä nappiksia, jos niitäkään. Mutta tyttärelleni ne sopivat hyvin nuoren ihmisen "baarireissuille".
Harmillista vaan, että kuvat korviksista ovat todella surkeat. Kamerassa ei ole mitään vikaa, vaan vika on ilmeisesti kuvaajan korvien välissä.

5 kommenttia:

 1. Upeat bilekorvikset. Meill on sitten sama vika, kun en minäkään ikuna käytä mitään heiluvia... Hopean ja nimenomaan korvisten kuvaaminen on yhtä tuskaa. Nekin vähän korvikset, jotka olen tehnyt, ovat osin jääneet kuvaamatta, kun ei synny mitään julkaisukelpoista. En ymmärrä, miten muut onnistuvat?!? Ja, sinun kuvasi ovat hyvät :) Luulen oikeasti, että korvakorut tulisi kuvata korvissa. Ei välttämättä omissa, vaan nuorissa sileissä korvalehdissä ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos NoitaMuori ja ania: juu,roikkuvia ja kookkaita korviksia on vaikea kuvata oikein missään. Korvissa kuvattuna ne parhaiten pääsisivät oikeuksiinsa, luulen minäkin. (onneksi en ole korvis-ihminen, joten näitä ongelmia tuskin kauheasti tulee eteen) Tän blogin kanssakin on vielä ongelmia, lähinnä tänne laitettavien kuvien koon kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kauniit, nuo kevyet ketjut ovat mielestäni se jokin ja antavat kivan ilmeen.

  VastaaPoista
 4. Kevyet, ilmavat ja juhlavat ovat ylläolevat korvikset, ja sopivat hyvin nuorelle naiselle.
  terveisin Ulriikka

  VastaaPoista