tiistai 22. maaliskuuta 2011

Remonttia...

Taitaa olla pakkaset jo kuin muisto vain. Jalan alla kivet narskuvat, lumi sohjona, mutta aurinko jo kasvojakin lämmittää. En ole mikään kävelyn harrastaja, mutta aurinkoisina päivinä menen mielellään pikku lenkille.
Blogiinkaan en ole ehtinyt kirjoitella, koska teimme viime viikolla eteisremonttia. Vanhat, rumat ja inhoamani paneelit saivat kyytiä. Armas mieheni teki koko homman, minä avustellen oheistöillä; imuroiden, lakaisten, luututen ja tehden ruokaa välillä ihan nääntyneelle työmiehelle. Nyt eteinen on avarampi ja valoisampi. Mutta ehei, ei remontit vanhassa talossa tähän lopu. Seuraavaksi on vuorossa wc:n remontti. Mietin, että mitkä ajatuskuviot ja mieltymykset ovat aikoinaan mieliämme hallinneet, koska olemme sinnekin, pieneen tilaan ängenneet rumaa paneelia. Jessus, niistä on jo aika päästä eroon!

Kuvassa on eteinen vaiheessa. Yläosassa näkyvät tapetit ja alla oleva Kyprok-levy piti repiä pois. Alaosan paneelit on jo poistettu. Eteisemme on hieman ongelmatila: tuulikaapista tullaan eteiseen, joka L:n muotoinen; hankalaksi remontoimisen tekee se, että eteisessä on yhteensä 6 ovea! + tuulikaapin ovi. Aivan liian paljon ovia, mutta minkäs teet, vanhat talot ovat vanhoja taloja eivätkä muuksi muutu.

Tässä eteinen tapetoituna valmiiksi. Kaksi seinää on tuota kuvassa näkyvää harmaanruskeaa tapettia, muut valkoisia. Kuvassa näkyy myös olohuoneen kulmaus. Ko. eteisen seinälle laitamme vielä isohkon peilin.

1 kommentti:

  1. Kaunis ovi korostuu tuota uutta tapettia vasten. Tyylikästä! terveisin Ulla

    VastaaPoista