torstai 10. maaliskuuta 2011

Maaliskuun kissat....

Ja taas kissakuvia. "Burmakissan Ystävät Ry" on yhdistys Burmakissan kasvattajille, omistajille ja ystäville. Yhdistys julkaisee vuosittain kalenterin, jossa joka kuukausi on jonkun kasvattajan kuva burmakissastaan/burmakissoistaan. Maaliskuun kalenteriin pääsi (jihuu) meidän kissakatras edustamaan. Kuva on on otettu lokakuussa 2010, jolloin meillä oli vielä Nitan pennut:

Kuvassa on kaiken kaikkiaan kahdeksan kissaa: Isoäiti Fia (ruskea burma), emo Nita (lilakilpikonna) ja hänen viisi pentuaan, sekä Nitan sisko Elli (sininen burma, jolla jostain syystä aikamoinen ilme) Löydätkö kaikki?

Nitan pennuista toinen tyttö eli sininen Mari muutti lokakuussa 2010 Turkuun. Mari sai nimensä vanhan tv-sarjan mukaan "Marie La Gare" eli "Aseman Marie". Muistaako kukaan? Sarja oli ranskalainen ja kuvattu Pariisin suurimmalla rautatieasemalla. Sarjassa seikkaili sympaattinen, nuori poliisi Marie. Marie oli jätetty vauvana Pariisin eräälle rautatieasemalle, siitä nimi Marie La Gare.
Turun Mari on nyt leikattu ja todella kaunis kissa. Kuvassa Mari on emonsa Nitan kanssa lokakuussa 2010.
Marin veljet, creme pojat Tonyn ja Harryn olen esitellyt edellä, Tonyn helmikuussa ja Harryn tuossa muutama postaus taaksepäin.
Jatkossa esittelen vielä ainakin sinikilppari tytön Millan, jahka pääsen käymään hänen uudessa kodissaan.
(Lilakilpikonna Nita synnytti siis 25.7.2010 viisi suloista burmanpentua. Näistä pennuista on enemmän kuvia ja tarinaa varsinaisilla kissasivuillani)

1 kommentti:

  1. Ylväännäköisiä kissoja. Todella kauniita ja veistoksellisia.
    terveisin Ulriikka

    VastaaPoista