torstai 1. maaliskuuta 2012

Lämpimiä käsitöitä....

Pakkasista oli jotain "hyötyä"? No se, että löysin uudelleen neulomisen. (Olen kotoisin Itä-Suomesta, ja siellä puikoilla neulotaan, kangaspuilla kudotaan ja koukulla virkataan. Tampereella ihmiset näyttävät "kutovan puikoilla"!)

En omistanut kunnollista myssyä, joten tuumasta toimeen, aloin neuloa sellaista. Langat löytyivät sopivasti oman kaupunginosani lankaliikkeestä "Lankamaailma". Sallinette tämän liikkeen mainoksen..


Tämä kaulaliina on pitkähkö, leveä ja erittäin lämmin. Kaulaliinan tein Bris langasta, joka on 50% soijaa ja 50% villaa. Erittäin pehmeää lankaa ja tuntuu ihanalta kaulalla, mutta neulottavuus hieman haasteellista. Hapsujen tilalle virkkasin pikku kukkaset, joita koristaa kirkkaat svarowskin helmet. Palmikot koristavat liinaa.

Myssyt samasta Bris langasta.

Neulominen on kivaa! Lainasin kirjastosta suuren määrän erilaisia kuunnelmia, joita puikkojen viuhuessa on mukava kuunnella.
**Lisää lämpimiä neulomuksia tulossa blogiin, kunhan saan kuvattua.

5 kommenttia:

 1. Kauniita neuleita! Hauska idea nuo kukkaset kaulahuivin päissä. Neulominen on siitä helpompi askare kuin korutyöt, että sitä pystyy tekemään televisiota katsellessa. Älä nyt silti koruilusta luovu! Terveiset kisuille!

  VastaaPoista
 2. kauniita neuleita, kukat huivissa on tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 3. Kiito teille kommenteista Penny ja Outi. Kiva on neuloa, onneksi löysin taas tämän vanhan "taitoni". (teen parhaillaan kahta kaulahuivia, keväisempää, vuoronperään....)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika sentään miten kauniita asusteita oletkaan neulonut! Olet totisesti lahjakas tekijä monella saralla.
  terveisin Ulla

  VastaaPoista
 5. Todella upeita neuleita. Kyllä sinä olet vaan niin lahjakas käsityöihminen!
  Terveisin Ulriikka

  VastaaPoista