tiistai 28. helmikuuta 2012

Blogi herää eloon pikkuhiljaa...

Tammikuu meni meni pakkasissa "kärvistellessä". Yhä enemmän talvi ja pakkanen ovat minulle epämiellyttäviä kokemuksia. En ole koskaan ollut talvi-ihminen, enkä koskaan tule olemaankaan. En edes ottanut pakkaskuvia luonnosta, vaikka jotkut niitä pitävätkin kauniina. Minusta keväinen, kesäinen ja jopa syksyinen luonto on paljon kauniimpi.

Olen jo tehnyt Amalian tapaisen rannekorun tasan vuosia sitten. Tämän rannekorun nimi oli "Tuulantei", löytyy tästä blogista helmikuun -11 postauksissa. Asiakkaani halusi samanlaisen. Amaliasta en tehnyt samanlaista mutta samantyylisen. Se on ehkä kauniimpikin kuin Tuulantei....**
Rannekoru Amalia


Korussa on pitkulaisia granaattikiviä sekä pikkuruisia rubiinibrioletteja vuoronperään. Kaunista kuningasketjun punontaa on toisella puolella, keskellä Balin hopeinen kukkalinkki. Kaiverruksin koristeltu lukko on myös Balin hopeaa.


Kuningasketjupunonta on todella kaunista. En ole käyttänyt sitä pitkään aikaan, mutta se taitaisi olla nyt yksi suosikeistani.


Väkevän punaiset kivet hehkuvat hopean rinnalla....

**Koruharrastajana toteutan mielelläni asiakkaideni toivomuksia. Pyrin tekemään kaikista koruistani uniikkeja, toisinsanoen voin tehdä samantyylisiä mutta en ihan samanlaisia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti