torstai 8. joulukuuta 2011

Hieman juhlavampaa...."Juhlitaanko?"

Kuten tuossa edellä kerroin, korujen suhteen tämä syksy on ollut todella onneton. Kun sain inspiksen myötä valmiiksi tuon "Lunta kaipaavan korun", niin halusinpa tehdä toisenkin kaulakorun, hieman juhlavamman. Minulla on jkv. mav.helmiä laareissani, piti vain löytää sopivaa seuraa noille ihastuttavan muotoisille valkoisille mav.helmille.
Kaulakoru "Juhlitaanko?"Valitsin TUMMANVIHREITÄ mav.nugetti helmiä valkoisten pariksi. Laitoin korun etuosaan keshi-mav.helmien keskelle muutamia näistä tummista. Korussa on pikkuruisten hopeisten putkihelmien välissä tummanvihreä/valkoinen mav.helmipari. Yläosassa on lyhyehköjä kaarevia hopeisia putkihelmiä.Mutta onnetonta on se, että kuvissa ei näy ollenkaan tämän korun helmien säihke, ei erotu tummanvihreiden mav.helmien väri, enkä osannut kuvata korua siten, että kokonaisuus näkyisi. Tämä koru on edukseen kaulalla, iholla. Pidän tämän korun yksityiskohdista ja yksinkertaisuudesta.

Rannekoru "Juhlitaanko?"
Syntyi myös tämä rannekoru, jota voi pitää edellisen kaulakorun kanssa, taikka sitten ilman kaulakorua.


Rannekorussa on samoja materiaaleja kuin kaulakorussakin; tummanvihreät mav.helminugetit ovat valkoisten keshi-mav.helmien keskellä. Jokaisen helmen välissä on monikulmio hopeahelmi ja pieni pätkä valmista hopeaketjua. Ketjunpätkäset liikkuvat vapaasti kun koru on ranteessa. Lukkona on kaunis pyöreä ja kaiverrettu magneettilukko.

3 kommenttia:

 1. Ihania helmiä, tuolla tavalla ruttuisia en muistakaan nähneeni. Rannekorutyttönä pidän rannekorusta enemmän <3

  VastaaPoista
 2. Hei Kaija
  Olet tehnyt taas aivan upeita koruja. Herkkiä ja kauniita.
  terkuin Ulriikka

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Peikkonen ja Ulriikka. Itse pidän tuosta "Juhlitaanko?" kaulakorusta todella, vasta kaulalla huomaa miten helmet säihkyvät. Ja myös rannekorusta olen tykännyt.

  VastaaPoista