torstai 15. huhtikuuta 2010

Keskeneräinen, mutta silti jo käytössä.....

Tosiaan, mieheni on väkertänyt tätä kissatarhaa, ja nyt se on "puolivalmis". Kissat kulkevat vanhan perunakellarin kissaluukun kautta suoraan "vapauteen" eli tarhaan. Tarhan sisustaminen on vielä kesken: puuttuu piilopaikkoja, pehmeitä oleskelutyynyjä, "virikkeitä" yms. Omenapuu on vieressä, ja oksilla puikkelehtivat linnut todennäköisesti antavan kissoille ihmetyksen aihetta. Ja voihan niitä vaania ja yrittää pyydystääkin!
Kissojen ulkoiluttaminen valjaiden ja narun kanssa on ollut jonkinverran hankalaa: narut ovat olleet melkein aina sotkussa ja punoksella, ja semmoinen saattaa aiheuttaa kissallekin vaaratilanteita.


Ensimmäinen yhteinen tarha-ulkoilu, pikkuneiti Elli (3.5kk) ei uskaltanut vielä tulla ulos kummallisesta kissaluukusta. Sää oli harmaa ja kolea, mutta se ei näyttänyt haittaavan Nitan ja Fian touhuja.

1 kommentti:

  1. No sillälailla se tädin kissa. Nita on pikäksi venähtänyt burma-neiti,vai! Nyt se alkaa kevän vaanmistemppujen opettelu, kun turkkia silittelee ihan oikea kevätviima Jihuuuuihanaan!
    Tuohan kohta pikkusiskosi kans ulos.Nita`!

    VastaaPoista