maanantai 5. syyskuuta 2011

"Huurteinen" rannekoru

Kaiveskelin taas kivilaarejani ja sieltä löytyi iso kasa mielenkiintoisia kiviä, joita en ole pitkään aikaan käyttänyt koruihin.

Kaiverretut huurrekvartsikivet ovat kuin lumikiteitä...
...ja kauniisti hiotut pitkulaiset granaattipuikulat luovat soman vastakohdan viininpunaisella värillään ja muodollaan kvartseihin...

Kvartsikivien välissä granaattien kanssa on pikkuruisia osia, "Goa-hopeaa". Noh, en tiedä ovatko ne sterlinghopeaa. Ne ovat nilkkakorusta, joka minulle "MYYTIIN" paikallisten Mapusa-markkinoilta (v-2009). (Siis ei jaksanut kieltäytyä ostamasta!!...)Piparilukko on sterlinghopeaa.

Pirok 3 - 4.9.2011

Kissanäyttelyssä Nita tuumaa, että "EVVK", "Eipä vois vähempää kiinnostaa", taidankin mennä piiloon...
Nita (lilakilpikonna Burma) jäi lauantaina ilman sertiä. Avoimessa luokassa oli vain kaksi lilakilpikonna burmaa, ja toista tuomari piti parempana. Sillä toisella oli hieman enemmän otsaa, ts. Nitan otsa himpun verran matalampi. Näin pienestä se on kiinni...

Sunnuntaina Nita sai sertin sekä pääsi vielä kilpailemaan TP:ssä (Tuomarin Paras) lyhytkarvakissoista. Tuomari kehui Nitan lihaksikasta bodya, kaunista turkin väriä, turkin silkkisyyttä, ilmeikkäitä silmiä ja korvien hyvää asentoa. Piti Nitaa erittäin kauniina rotunsa edustajana. Mutta Paneeliin ei Nita päässyt, koska eräs toinen kissa voitti kuitenkin tämän TP-tittelin.
Elli (sininen Burma) sai kumpanakin näyttelypäivänä sertin. Lihaksikas, silkkiturkkinen, ilmeikkäät ja melkein täydellisen väriset silmät, korvien asento ok, sweet lady, kehuivat tuomarit Elliä.
Sertejä kissoilleni menin pääasiassa hakemaan, ja hieman harmittaa se, ettei Nita saanut sertiään lauantaina.